What Else?

SAMEN KOM JE VERDER

Ik geloof in de kracht van samen. Met een frisse blik en eigen expertise op het gebied van Millennials en Gen Z boeien, binden en ontwikkelen aan en in organisaties vul ik o.a. Trainingsbureaus en bedrijven aan. 

Gericht om jouw klanten te laten groeien en ontwikkelen. Niet alleen op korte termijn succes, maar juist op lange termijn effectiviteit.

blog millennials genZ sales en leiderschap organisatieadvies

What Else,…

Z

Interim management

organisaties ontwikkeling, change management, leiderschap, sales management

Z

Business coaching

Wil jij zelf als ondernemer of trainer & coach sparren, loop je vast of wil je gewoon verder in je ontwikkeling en behoefte aan een pragmatische en zakelijk goed ontwikkelde coach?

Z

Webinars en lezingen

Als onderdeel of kick-off van een leiderschapsprogramma of HR training.  Kennis, onderzoek, achtergronden over Millennials en Gen Z, hun eigenschappen, motivatie en behoeften in werk.

Z

Trainings- & coachingsonderdelen

Ben je een (sales)trainer maar voel je jezelf geen coach of andersom? Het is belangrijk om te borgen wat je traint, daarin vul ik je graag aan.

Z

Projectbegeleiding Outplacement, loopbaanbegeleiding, 2de spoor trajecten

Kom je tijdelijk goed coaches te kort of heb je een project waarbij je externe coaches nodig hebt. Dit kan sls freelancer en per traject of project.  MV-werkt is een partij waarmee ik dit graag doe.

Referenties

Geïnspireerd geraakt of heb je vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.