INVESTEER IN JOUW ORGANISATIE EN MEDEWERKERS

Sales is continue ontwikkelen

Een goede sales- en gespreksvaardighedentechniek is de basis voor iedere salesprofessional. Een fundament. Net als bij het bouwen van een huis wil je dat het fundament goed is. Eenmaal gelegd kan je bijbouwen en finetunen. Sales trainingen kunnen je hierbij helpen.

Het is niet nodig om elke keer een nieuwe training in te kopen als het fundament goed is. Als er ontwikkelbehoefte is dan is het goed om te kijken naar wat je al kan, wat er ontbreekt en wat beter kan. Zo krijg je heel gericht op jouw ontwikkelbehoefte de passende training en coaching. We zijn allemaal uniek en anders.

Dat is wat onze aanpak anders en effectiever maakt dan de vele trainingsbureau ’s die er al zijn. Wij leren je niet een trucje of een hele nieuwe methodiek (tenzij je start en het fundament nog gelegd moet worden), maar wij bouwen verder op wat je al kan en waar jouw unieke kracht in de sales ligt. Daarop vullen we aan.

Zo blijf jij enthousiast om te ontwikkelen, je blijft groeien in je klantaanpak, het halen van je doelstellingen en doet dit met meer plezier en gemak. Zelf als je al ervaren bent en denkt dat je niets meer te leren hebt.

 

Meer weten over Millennials en Gen Z? Webinar, lezing, training & coaching,...

Sales training & coaching

Blijf groeien, blijf ontwikkelen

Wil je in sales en consultancy succesvol en effectief zijn dan moet je (willen) blijven ontwikkelen. Flexibiliteit in je gespreksvaardigheden, in je aanpak en strategie zijn essentieel. Wil je hierin verder ontwikkelen en je eigen kracht ontdekken, blijf dan leren en ontwikkelen. We leren allemaal anders en zeker de jonge generaties  Millennials en Gen Z vragen daarin een andere benadering.  Als generatie expert en ervaren (sales) trainer heb ik hier ruime ervaring mee en weet ik goed op ieders individuele behoefte aan te sluiten.

Z

Jouw unieke sales stijl ontwikkelen

We zijn allemaal uniek en anders. Ook in sales is dat zo. Ook al krijgen we vaak te horen dat het ‘zo’ moet of dat er volgens een format gewerkt moet worden. Sales vraagt om flexibiliteit en authenticiteit van jou als consultant of accountmanager. Ik leer je dat ontdekken en ontwikkelen.

Z

Consultative selling. Gespreksvaardigheden leren en verfijnen met S.P.I.N.

Ik werk graag met S.P.I.N. omdat dit een gespreksvaardigheid techniek is en niet een salestrucje. In de beperkte tijd die je hebt bij jouw opdrachtgevers kan je hiermee op een goede manier tot de kern komen. De stijl die je meebrengt is helemaal van jou. Ik maak ook graag gebruik van NLP omdat dit veel inzicht geeft in hoe communicatie werkt.  Geschikt voor iedereen die als consultant, accountmanager, salesmanager of adviseur werkt.

Z

Zorgen dat je er ook echt iets mee kan en gaat doen

Omdat trainen alleen niet werkt, kijk ik naar elk individu en pas mijn aanpak daarop aan. Dat kan betekenen dat (sales)coaching voor de een veel effectiever is dan een training volgen. Samen bepalen we wat voor jou past en prettig is.

Geïnspireerd geraakt of heb je vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.